Vores landmænd modtager kyllingerne direkte fra rugeriet, når de er én dag gamle. Her passer de kyllingerne frem til slagtning. Vores landmænd lever ikke blot op til de formelle krav. De har stor fokus på dyrevelfærd og trivsel, så vi altid kan give vores kunder det, vi lover – kylling med omtanke.

Mød nogle af vores landmænd helt inde i kyllingestalden

Mød Søren fra Rosenholm Hovedgaard

Smukt beliggende bag Rosenholm Slot på Djursland ligger herregården Rosenholm Hovedgaard. Her leder Søren Glibstrup Jensen driften af gårdens to kyllingehuse med en kyllingeproduktionen på ca. 700.000 konventionelle kyllinger årligt.

Læs historien bag kyllingeproduktionen på Rosenholm Hovedgaard

Mød Søren og Lena fra Dalshøj

Med et ben solidt plantet i fortiden og et øje på fremtidens muligheder, har Lena og Søren skabt et liv, hvor kyllingernes ve og vel, en bæredygtig fødevareproduktion og en fornuftig indtjening går hånd i hånd.

Læs historien bag kyllingeproduktionen på Dalshøj

Sådan har en dansk ROSE Kylling det

I vores ROSE Kylling produktsortiment kan du finde konventionelle kyllinger, 1- og 2-hjertemærkede kyllinger og ECC-kyllinger. Alle vores kyllinger, uanset type, lever deres liv under gode kår.

Se forskelle og ligheder her

Danske kyllinger har høj sundhed og lav dødelighed

I Danmark har vi en meget høj trædepudesundhed, meget få flokke, der skal behandles med antibiotika og en meget lav dødelighed.

Læs mere

Kyllingernes fjerdragt

Kyllingernes fjerdragt ændrer sig i takt med deres vækst. Når de skifter de gule dun ud med hvide fjer kan de se forpjuskede ud.

Læs mere

ROSE Kylling er dansk kylling fra ende til anden

Et centralt afsæt for vores produktion er det, vi kalder de fem DK’er: