Æggekage med kylling
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Dup kyllingebrysterne tørre med et stykke køkkenrulle og skær dem i mindre tynde skiver.
- Rist baconskiverne sprøde på panden og læg dem til side.
- Steg kyllingestykkerne på panden i et par minutter i halvdelen af fedtet fra baconen.
- Pisk æggene sammen med mælk, kartoffelmel, karry, salt og peber.
- Kom æggeblandingen på panden med kyllingen og steg ved middelvarme til det stivner.
- Filetér tomaterne og læg dem på æggekagen lige inden den stivner.
- Anret æggekagen med sprøde baconskiver og friske krydderurter.
- Tip: Server æggekagen direkte fra panden eller udstik den i mindre anretninger. Server evt. med friskbagt rugbrød.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.