BBQ brystfilet med bacon, grillet peberfrugt og kartoffelsalat
Samlet arbejdstid: 75 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 55 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kartoffelsalat: Kog kartoflerne til de er møre. Hæld vandet fra og sæt til afkøling.
- Hak persille, løg og æble i små tern og vend med mayonnaise og creme fraiche. Smag til med salt og peber.
- Skær de afkølede kartofler i mindre stykker og vend med dressingen.
- Kylling: Læg 2 skiver bacon omkring hver brystfilet.
- Grill brystfileterne på begge sider. til de er gennemstegte. Lad dem derefter hvile 5 min.
- Del peberfrugterne og fjern kernerne.
- Bøj hver asparges så bunden knækkes af.
- Grill peberfrugter og asparges indtil de er bløde og varme.
- Tip! Grill brystfileterne på siden hvor bacon overlapper først, så holder den bedre.