BBQ brystfilet med bacon, grillet peberfrugt og kartoffelsalat

BBQ brystfilet med bacon, grillet peberfrugt og kartoffelsalat

Samlet arbejdstid: 75 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 55 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Kartoffelsalat: Kog kartoflerne til de er møre. Hæld vandet fra og sæt til afkøling.
  2. Hak persille, løg og æble i små tern og vend med mayonnaise og creme fraiche. Smag til med salt og peber.
  3. Skær de afkølede kartofler i mindre stykker og vend med dressingen.
  4. Kylling: Læg 2 skiver bacon omkring hver brystfilet.
  5. Grill brystfileterne på begge sider. til de er gennemstegte. Lad dem derefter hvile 5 min.
  6. Del peberfrugterne og fjern kernerne.
  7. Bøj hver asparges så bunden knækkes af.
  8. Grill peberfrugter og asparges indtil de er bløde og varme.
  9. Tip! Grill brystfileterne på siden hvor bacon overlapper først, så holder den bedre.