Brystfilet med risotto
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 5 min
Nem
Hold min skærm tændt
4 Serveringer
Ingredienser:
4 stk | brystfileter med hvidløg |
Risotto:
1 stk | rødløg, finthakket |
2 spsk | olivenolie |
150 g | ris |
1 dl | hvidvin |
7.5 dl | hønsefond |
1 bk | shitake/marksvampe, renset og skåret i kvarte |
1 dl | ærter |
1 ps | sugar snaps, skyllet og snittet |
2 dl | revet parmesan |
Tilberedning
- Rist svampene af på en pande i lidt fedtstof.
- Sauter rødløg i olivenolien i ca. 3 min, tilsæt ris og hvidvin. Lad risottoen simre-koge og tilsæt gradvist den varme hønsefond.
- Endelig vendes de ristede svampe, ærter og sugar snaps og parmesan i risottoen. Smag evt. til med lidt salt.
- Grill kyllingebrysterne ved middelvarme på begge sider til de er gennemstegte.
- Server de grillede kyllingebryster med risotto og evt. friskhøvlet parmesan.
Skriv en kommentar til opskriften