Brystfilet med risotto

Brystfilet med risotto

(0)
0 bedømmelse
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 5 min
Nem

Hold min skærm tændt

4 Serveringer

Ingredienser:

4 stkbrystfileter med hvidløg

Risotto:

1 stkrødløg, finthakket
2 spskolivenolie
150 gris
1 dlhvidvin
7.5 dlhønsefond
1 bkshitake/marksvampe, renset og skåret i kvarte
1 dlærter
1 pssugar snaps, skyllet og snittet
2 dlrevet parmesan

Tilberedning

  1. Rist svampene af på en pande i lidt fedtstof.
  2. Sauter rødløg i olivenolien i ca. 3 min, tilsæt ris og hvidvin. Lad risottoen simre-koge og tilsæt gradvist den varme hønsefond.
  3. Endelig vendes de ristede svampe, ærter og sugar snaps og parmesan i risottoen. Smag evt. til med lidt salt.
  4. Grill kyllingebrysterne ved middelvarme på begge sider til de er gennemstegte.
  5. Server de grillede kyllingebryster med risotto og evt. friskhøvlet parmesan.

Skriv en kommentar til opskriften

Bedøm en opskrift