Brystfilet med spicy pink-slaw
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Snit rødkål fint og skær radisserne i tynde skiver.
- Hak persillen fint og vend med kokosflager, rødkål og radisser.
- Bland ingredienserne til dressingen og lad den trække i 10 minutter. Vend derefter med de øvrige ingredienser.
- Lun evt. de forstegte brystfileter på panden i lidt olie.
- Tilsættes smør, citronsaft, hakket persille og knust hvidløg til panden lige inden servering.
- Rør godt rundt i dyppelsen og hæld det over brystfileten et par gange.
- Server coleslaw med brystfilet og citrondyppelse.
kyllingeopskrifter med et lyserødt twist
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.
Færdigstegt og lige til at spise
Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.