Brystfilet med svamperisotto
Samlet arbejdstid: 65 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 20 min
Øvet
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Varm olie op til risotto i en gryde. Kom risene i under omrøring og hæld hvidvinen ved og lad den fordampe lidt under stadig omrøring.
- Svampene udblødes i varmt vand i 20 min.
- Kom lidt bouillon i risene lidt af gangen under stadig omrøring. Lad det småsimre i godt 30-40 min. under omrøring. Kom evt. lidt ekstra vand fra svampene med.
- Smag til med de afdryppede tørrede svampe, knust hvidløg, salt, peber og til sidst revet parmesanost.
- Steg kyllingebrystfileterne på varm pande i ca. 20 min til de er gennemstegte.
- Tomatsalaten lægges taglagt i skiver og ringe.
- Kom eddike, olie, salt og peber over og pynt med basilikumblade.
- Server kyllingebryst med risotto og tomatsalat.