Butterdejspakker med stegt kylling
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Tag butterdejspladerne op af fryseren og lad dem tø efter anvisning på emballagen.
Skær champignon i små tern og rist i lidt olie i cirka 10 minutter.
Skær de optøede butterdejsplader i halve.
Smør firkanterne med ost (undgå kanterne).
Fordel kyllingestrimlerne på den ene halvdel af hver butterdejs-firkant og top med en skefuld ristede champignon og et lille drys salt.
Fold butterdejen på midten og luk pakkerne ved at klemme kanterne med en gaffel.
Pensel butterdejspakkerne med æg
Bag i ovnen i 12-15 minutter til pakkerne er gyldne.
Afkøl butterdejspakkerne helt inden de pakkes i madpakken.
Server evt med vandmelonsalat med rucola, feta, rødløg.