Chicken popcorn med fuldkorns nudelsalat
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
4 Serveringer
Ingredienser: Chicken popcorn
600 g | kyllingebrystfilet |
1 dl | mel |
4 stk | æg |
2 dl | kogt rød quinoa |
2 dl | sesam |
1 spsk | salt |
Fuldkorns nuddelsalat
200 g | fuldkorns nudler |
2 spsk | sesamolie |
200 g | ærter |
Ærtespirer |
Tilberedning
Tilberedning
- Skær brystfileterne i små bidder og vend dem i mel.
- Derefter vendes de i pisket æg og til sidst i en blanding af quinoa,
sesam og salt. - Steg kyllingen ved middelvarme - husk fedstof så de bliver sprøde.
- Server som snack med sød chili sauce eller som måltid med en frisk salat.
- Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
- Vend dem med sesamolie og ærter.
- Drys med ærtespirer.
Skriv en kommentar til opskriften