Chili con pollolår
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Tilberedning
- Pil løgene, halver dem på langs og skær dem i skiver.
- Del kyllingelårene i to stykker og brun dem i en stor gryde med olie, løg og hakket hvidløg.
- Rens chilien og skær den i skiver. Halver tomaterne og kom dem i gryden med bønner, chili, krydderier og chokolade. Lad det koge i ca. 25 minutter og smag til med salt og peber.
- Skær majskolberne i skiver og kog dem i 7 minutter.
- Tilsæt majsskiverne i chiligryden og server med persille, cremefraiche, hakket rødløg og brød.
- TIP: Du kan selv regulere, hvor stærk saucen skal være ved at tilføje flere krydderier elle chili. Du kan også bruge en færdig kryddermix, hvis du ikke ønsker den så stærk.
- TIP: Kom evt. en dåse hakkede tomater i, hvis du ikke kan få bønner i tomat/chilisauce