Fajitas i salatsvøb

Fajitas i salatsvøb

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Vask alle grøntsagerne, salaten og koriander.
  2. Kog majskolberne ca. 15 min i saltet vand. Gi dem en tur på grillpanden for at give dem lidt farve, et par minutter på hver side.
  3. Lav guacamole: Åbn avocadoerne og fjern stenen. Mos avocado med presset hvidløg og limesaft fra 1 lime, salt og peber.
  4. Skær tomat og agurk ud i små tern. Hak halvdelen af koriander og kom over ternene. Pres en halv lime over. Kom chilisauce over, vend rundt og smag til med salt og peber.
  5. Skær iceberg og radiccio lige over og bræk dem op kvarte. Læg to blade iceberg og et blad radiccio sammen til en lille kurv. Lav ca. 8 stk.
  6. Skær chilien ud i tynde ringe, skær lime i både og pluk koriander.
  7. Skær brystfileterne i strimler og tilbered kyllingen med fajita krydderimix, efter anvisning på pakken.
  8. Skær kernerne af majskolberne.
  9. Fordel guacamolen i salatkurverne, derefter salsaen og majs. Kom nu kyllingen i kurverne og pynt med chili, plukket koriander og lime både.

  10. Sunde nachos;
  11. Skær fuldkorns tortilla i trekanter.
  12. Spred ud på bageplade og rist i ovn ca 15 min på 180 C indtil sprøde og gyldne
  13. server som nachos til den guacamole der bliver til overs.
  14. For at lave LIDT “sundere” chili-cheese tops:
  15. Riv cheddar 150g
  16. Sigt vandet fra et lille glas syltede jalapenos ca 100 g og hak groft. Bland sammen med cheddar.
  17. Rul og pres dem til små kugler, smid dem på frost 20 min.
  18. Pisk et æg i en skål. Kom majsmel/pofiber eller lignende i en anden skål.
  19. Vend kuglerne i mel, æg og mel igen. Steg dem gyldne i et par spsk. kokosolie på alle sider på middel varme. Giver ca. 15 stk. små.