Fajitas i salatsvøb
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Vask alle grøntsagerne, salaten og koriander.
- Kog majskolberne ca. 15 min i saltet vand. Gi dem en tur på grillpanden for at give dem lidt farve, et par minutter på hver side.
- Lav guacamole: Åbn avocadoerne og fjern stenen. Mos avocado med presset hvidløg og limesaft fra 1 lime, salt og peber.
- Skær tomat og agurk ud i små tern. Hak halvdelen af koriander og kom over ternene. Pres en halv lime over. Kom chilisauce over, vend rundt og smag til med salt og peber.
- Skær iceberg og radiccio lige over og bræk dem op kvarte. Læg to blade iceberg og et blad radiccio sammen til en lille kurv. Lav ca. 8 stk.
- Skær chilien ud i tynde ringe, skær lime i både og pluk koriander.
- Skær brystfileterne i strimler og tilbered kyllingen med fajita krydderimix, efter anvisning på pakken.
- Skær kernerne af majskolberne.
- Fordel guacamolen i salatkurverne, derefter salsaen og majs. Kom nu kyllingen i kurverne og pynt med chili, plukket koriander og lime både.
- Sunde nachos;
- Skær fuldkorns tortilla i trekanter.
- Spred ud på bageplade og rist i ovn ca 15 min på 180 C indtil sprøde og gyldne
- server som nachos til den guacamole der bliver til overs.
- For at lave LIDT “sundere” chili-cheese tops:
- Riv cheddar 150g
- Sigt vandet fra et lille glas syltede jalapenos ca 100 g og hak groft. Bland sammen med cheddar.
- Rul og pres dem til små kugler, smid dem på frost 20 min.
- Pisk et æg i en skål. Kom majsmel/pofiber eller lignende i en anden skål.
- Vend kuglerne i mel, æg og mel igen. Steg dem gyldne i et par spsk. kokosolie på alle sider på middel varme. Giver ca. 15 stk. små.