Fin karrysuppe med gurkemeje
Samlet arbejdstid: 75 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 25 min
Øvet
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Del kyllingen i 10 stykker (4 lår, 2 vinger og 4 bryst).
- Sauter skalotteløg i olie i en rummelig gryde med karry.
- Hæld hvidvin på og kog den ned til det halve.
- Læg kyllingestykker, gulerod, porre og løg i og dæk med vand og tilsæt salt. Lad simre under låg i 30 minutter.
- Tag bryststykkerne op og kog resten i yderligere 15 minutter.
- Si 1¼ liter af suppen over i en ren gryde og skum den for fedt.
- Pil kødet af kyllingen og skær det i mindre stykker. Kom det i gryden og varm op med æbler og piskefløde. Smag til med salt, peber, citronsaft og pynt med basilikum.