Fyldt kyllingebryst med chili sauce
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 15 min
Øvet
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Brun brystfileterne i smør på alle sider.
- Skær en lomme i siden af fileterne.
- Peberfrugter og svampe svitses i smør og drysses med salt og peber. Det skal simre til vandet fra svampene er væk.
- Peber/svampe blandingen vendes med Buko Provence og fordeles i lommerne på brysterne, hvorefter de rulles med serano skinken. Steg i ovnen ved 160°C i ca. 20 min.
- Aspargesene vaskes og det nederste knækkes af.
- Kog hønsebouillonen op og lad aspargesene simre med i 5-8 min hvorefter de tages op.
- Chilien hakkes fint og kommes i hønsebouillonen sammen med fløden. Lad saucen koge i 15 min. (kan evt. jævnes med lidt Maizena).
- Skær asparges i 2 cm. stykker, og kom dem i saucen lige før saucen serveres.
- Kartoflerne koges, kan evt. vendes i lidt smør før servering.