Gratinerede kyllingekokotter
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
- Skyl og rens porrerne og skær dem i skiver.
- Pil hvidløgene og hak dem fint.
- Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvidløg og porreskiver og steg dem i et par minutter.
- Tilsæt hakket kyllingekød og steg det i gryden.
- Tilsæt piskefløde, sennep, hakket estragon salt og peber.
- Vend den kogte pasta i kyllingeporresaucen og tilsæt halvdelen af osten.
- Fordel kyllingeblandingen i 10 smurte koketter/ildfaste forme.
- Vend resten af osten med rasp og drys det på koketterne.
- Bag i ovnen i 15-20 minutter.
- Serveres evt. med en grøn salat.