Grillede lår med asiatisk nudelsuppe

Grillede lår med asiatisk nudelsuppe

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Bland hoisinsauce og olivenolie og smag til med salt. Smør de hele kylling lår med marinaden og grill dem ved svag varme 25-30 minutter.
  2. Skyl svampene og skær dem i tynde skiver. Skyl bønnerne, nip dem, skær dem i mundrette stykker og blancher dem endeligt i saltet vand. Pil løget og snit det fint. Skær chilien i tynde skiver, fjerne eventuelt kernerne. Pluk koriander. Kog nudler efter anvisning på emballagen. Varm hønsefonden, tilsæt grønt og smag til med salt. Anret de kogte nudler i serveringsskåle og kom suppen over. Server nudelsuppen med de hoisingrillede kylling lår.