Grillet brystfilet med hotte tomater og ærtedip
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Ærterne overhældes med kogende vand. Vandet sigtes fra og ærterne blendes med hvidløg og smages til med salt og peber.
- Brødternene vendes med olie, spidskommen, salt og peber og bages i en forvarmet ovn ca. 7 min. v. 185°C, til de er gyldne og sprøde.
- Eddike, sukker, timian og chili koges op og simrer ca. 10 min. Den kogende lage hældes over cherrytomaterne, og de trækker 15 min.
- Kyllingebrysterne foldes om citronskiverne og holdes sammen med tandstikker. Grilles til gennemstegt ca. 8 min. på hver side.
- Lagen hældes fra tomaterne, og de serveres straks med de grillede kyllingebrystfileter, ærtedip og de krydrede brødtern.
- Retten kan fint suppleres med løse ris.