Grillet kyllingesandwich

Grillet kyllingesandwich

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Skyl grøntsager og persille.
  2. Læg peberfrugter på grillen og brænd på alle sidder. Læg dem i en skål og dæk med film.
  3. Skær squash og porrer i skiver ca. ½ cm tykke og blanchér porrerne.
  4. Pensel porrer og squash med olivenolie og krydder med salt og peber. Grill grøntsagerne.
  5. Pluk persillen i pæne blade.
  6. Pil det brændte skind af peberfrugterne og skær dem i mundrette stykker.
  7. Vend grøntsager og persille sammen og smag til med salt, peber og olivenolie.
  8. Pensl brødet med olivenolie, grill på begge sidder og fordel grøntsagerne på 4 skiver brød og læg en skive brød ovenpå.
  9. Pil skalotteløg, riv det, put det i youghurten og smag til med salt og peber.
  10. Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 minutter på hver side. Lad dem hvile 4-5 minutter.
  11. Server de grillede kyllingebryster med en fingersandwich og yoghurt dressingen.