Grillet kyllingesandwich
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skyl grøntsager og persille.
- Læg peberfrugter på grillen og brænd på alle sidder. Læg dem i en skål og dæk med film.
- Skær squash og porrer i skiver ca. ½ cm tykke og blanchér porrerne.
- Pensel porrer og squash med olivenolie og krydder med salt og peber. Grill grøntsagerne.
- Pluk persillen i pæne blade.
- Pil det brændte skind af peberfrugterne og skær dem i mundrette stykker.
- Vend grøntsager og persille sammen og smag til med salt, peber og olivenolie.
- Pensl brødet med olivenolie, grill på begge sidder og fordel grøntsagerne på 4 skiver brød og læg en skive brød ovenpå.
- Pil skalotteløg, riv det, put det i youghurten og smag til med salt og peber.
- Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 minutter på hver side. Lad dem hvile 4-5 minutter.
- Server de grillede kyllingebryster med en fingersandwich og yoghurt dressingen.