Honning-sennepsmarinerede kyllingelår med rødbeder og fetaost
Samlet arbejdstid: 50 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Marinade: Pisk honning, dijonsennep, olie, salt og peber.
- Kylling: Mariner lårene i halvdelen af marinaden og lad dem stå i 30 minutter. Del resterne af marinaden i 2 portioner.
- Grill lårene på begge sider, ved indirekte varme, til de er gennemstegte. Vend dem ind imellem og pensl med marinade. Dyp ikke penslen i den marinade som senere skal hældes over salaten.
- Salat: Vask rødbederne, skær top og bund af og skær dem i 1 cm tykke skiver.
- Grill først rødbedeskiverne et par minutter på hver side, for at give dem lidt røgsmag og grillstriber. Pak derefter skiverne i et dobbelt lag sølvpapir og bag dem færdige i cirka 20 minutter.
- Steg baconskiverne sprøde.
- Skyl ruccola og fordel på et fad. Læg rødbedeskiverne over og smuldr fetaen og de sprøde baconskiver over.
- Fordel den sidste marinade (som ikke har været i kontakt med kyllingen) over salaten.
- Drys salaten med valnødder og server de saftige lår med lækkert brød.