Hot Chick kyllingeterrine
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kyllingen steges i en gryde ved høj varme.
- Sojasauce, citrongræs, hønsebouillon, hvidløg og chili tilsættes, saucen smages til med salt og peber.
- Auberginerne skæres i tynde skiver på langs, pensles med olivenolie og bages i ovnen til de er gyldne.
- De røde pebre skæres i tynde strimler.
- Friskost røres op med muskat, salt og peber.
- Terrinen bygges op i lag i et ovnfast fad, først kylling, så auberginer, friskost og rød peber. Gentages til fadet er fyldt.
- Terrinen bages 10 -15 min. ved høj varme, afkøles let og skæres ud.
- Serveres evt. med ris vendt med fintsnittede forårsløg og soltørrede tomater.