Jordskokkesuppe med kylling
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 15 min
Øvet
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Jordskokkerne rengøres, skrælles og skæres i mindre stykker.
- Varm olien i en gryde og kom jordskokketern i. De ristes godt af uden at brænde.
- Kom skalotteløg, hvidløg og æble i og lad det sautere i et par min.
- Kom hvidvin, fløde og bouillon ved og lad suppen koge i 20 min. til jordskokkerne er møre.
- Blend suppen og kom suppen tilbage i gryden. Smages til med salt og peber.
- Steg parmaskinke i ovnen ved 220° C til det er sprødt og server det til jordskokkesuppen.
- Varm en pande op til inderfiléterne og steg dem med chilli og lidt limesaft til de er møre.
- Skær tynde skiver af jordskokkerne tør dem i et klæde.
- Varm lidt olie op i en tykbundet gryde og friter jordskokkerne ved at komme dem enkeltvis i gryden og tages op lige inden de bliver for mørke med en lang madpincet.
- Lægges på et stykke fedtsugende papir.
- Server de friterede jordskokker til jordskokkesuppen.