Karrykylling i Asian Wrap
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Bland karrykrydderi, salt og peber med 2 spsk olie og mariner kyllingen inden tilberedning.
- Steg kyllingestrimlerne gyldne ved middel varme i 6-8 minutter og læg dem derefter på en tallerken og lad dem køle lidt ned.
- Skyl agurkerne, halvér dem og skær i tykke stave. Kom stavene i en skål sammen med revet limeskal fra en hel lime og halvdelen af saften. Tilsæt hvidløg, sesamolie og sesamfrø. Smag til med salt og lad det trække 10 minutter.
- Vend den lune kylling med de marinerede agurker.
- Opblød rispapiret, 1 ad gangen, i køligt vand, til det er helt blødt. Læg et stykke rispapir på køkkenbordet eller på et skærebræt.
- Fordel 1/8 fyld på rispapiret, cirka 2 cm fra kanten.
- Pensl den frie del af rispapriet med lidt vand og fold siderne ind over fyldet og rul den.
- Rør olie, soyasauce og ingefær sammen.
- Kog nudler efter anvisning på pakken og vend med soya/ingefær marinaden.