Karrykylling med risotto

Karrykylling med risotto

(0)
0 bedømmelse
Samlet arbejdstid: 85 min
Tilberedningstid: 60 min
Forberedelsestid: 25 min
Mellem

Hold min skærm tændt

4 Serveringer

Ingredienser

8 stkkyllingeoverlår
karry, salt og peber

Karryrisotto:

2 spskolivenolie
1 stkløg, fint hakket
3 tskstærk karry
3 dlrisottoris
1.5 dlhvidvin
1.2 dlhønsefond
revet parmersanost
salt og peber

Blandede plukkede salater:

frissesalat
lola rosso
radiccho
feldsalat
ruccola
spinatblade

Pyntet med krydderurter:

basilikum
kørvel
purløg

Tilberedning

  1. Kyllingeoverlårene krydres med karry, salt og peber, og steges i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 min.
  2. Karryrisotto:

  3. Varm olien op i en gryde, sauter løg og karry uden det bruner. Kom risottorisene i og lad dem blive klare. Kom hvidvin ved og lad det koge lidt ind.
  4. Tilsæt hønsebouillonen lidt af gangen mens der røres rundt i risene til de har suget al væden. Risottoen er klar efter ca. 40 min.
  5. Bland alle de skyllede, plukkede salater/krydderurter sammen i en skål. Krydr med salt og peber og dryp lidt god olivenolie i sammen med hvid balsamicoeddike.
  6. Karrykylllingen serveres med den varme risotto.

Skriv en kommentar til opskriften

Bedøm en opskrift