
Karrykylling med risotto
Samlet arbejdstid: 85 min
Tilberedningstid: 60 min
Forberedelsestid: 25 min
Mellem
Hold min skærm tændt
4 Serveringer
Ingredienser
8 stk | kyllingeoverlår |
karry, salt og peber |
Karryrisotto:
2 spsk | olivenolie |
1 stk | løg, fint hakket |
3 tsk | stærk karry |
3 dl | risottoris |
1.5 dl | hvidvin |
1.2 dl | hønsefond |
revet parmersanost | |
salt og peber |
Blandede plukkede salater:
frissesalat | |
lola rosso | |
radiccho | |
feldsalat | |
ruccola | |
spinatblade |
Pyntet med krydderurter:
basilikum | |
kørvel | |
purløg |
Tilberedning
- Kyllingeoverlårene krydres med karry, salt og peber, og steges i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 min.
-
Karryrisotto:
- Varm olien op i en gryde, sauter løg og karry uden det bruner. Kom risottorisene i og lad dem blive klare. Kom hvidvin ved og lad det koge lidt ind.
- Tilsæt hønsebouillonen lidt af gangen mens der røres rundt i risene til de har suget al væden. Risottoen er klar efter ca. 40 min.
- Bland alle de skyllede, plukkede salater/krydderurter sammen i en skål. Krydr med salt og peber og dryp lidt god olivenolie i sammen med hvid balsamicoeddike.
- Karrykylllingen serveres med den varme risotto.
Skriv en kommentar til opskriften