Kongelig kyllingesalat
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Brun kyllingebrystfileterne på panden i lidt smør.
- Dæk kyllingefileterne halvt med vand og lad dem små simre på panden i 5-7 minutter på hver side.
- Del kyllingefileterne i grove stykker og lad dem afkøle.
- Steg baconskiverne sprøde på en pande og lad dem afdryppe på køkkenrulle/fedtsugende papir.
- Rens svampene og rist dem på panden i fedtet fra baconen i et par minutter.
- Rør mayonnaisen med sennep og kapers og smag til med salt og peber.
- Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tern.
- Vend kyllingestykker, svampe og æbletern i mayonnaisen og anret kyllingesalaten med bacon, cornichoner og blomsterkapers.
- Server kyllingesalaten med rugbrød og frisk timian.