Kylling d´estragon
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skær hver kylling brystfilet i 3-4 stykker, og brun dem i en gryde med olie. Læg kødet til side i en skål.
- Pil og hak skalotteløg og hvidløg, og svits dem let i smør og olie i gryden.
- Tilsæt sennep, og svits det med løgene i 1 minut.
- Kom vand og estragon i gryden, og lad det koge op.
- Kom kylling og fløde i gryden, og lad retten simre i ca. 25 minutter.
- Tilsæt evt. maizena, hvis saucen ønskes tykkere. Smag retten til med salt og peber, og pynt med frisk estragon.
- Skyl salaten, og lad den afdryppe på et viskestykke. Vend salaten med olivenolie, kværnet peber og ristede kerner.
- Skær flutes i skiver, og server det til kyllingeretten og den ”kernesunde” salat.
- Tip: Server evt. ris til i stedet for brød.