Kyllingefrikadeller med hvidløg og parmesan
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kyllingefrikadeller
- Kom hakket kylling i en skål.
- Pil og press hvidløg.
- Riv gulerødder og parmesanost fint.
- Vend det hele i en skål med æg, havregryn, salt og peber.
- Rør det hele sammen og lad derefter farsen hvile i køleskabet i cirka 30 minutter, imens du laver dressingen til kartoffelsalaten.
- Form frikadeller af kyllingefarsen i den størrelse, du foretrækker.
- Steg dem på panden i lidt smør eller olie, til de er gennemstegte.
Kartoffel-bønne salat:
- Skær kartoflerne i mundrette bidder og kog dem møre. Skyl dem med koldt vand og lad dem køle helt ned inden brug.
- Snit forårsløg og hak purløg fint.
- Knus hvidløg og vend med cremefraiche, purløg, forårsløg og sød sennep.
- Smag til med salt og peber og lad dressingen hvile i køleskabet indtil kartoffelsalaten skal serveres.
- Vend kartoflerne og bønner med dressing og drys med ekstra forårsløg og purløg.