Kyllingefrikadeller og blomkåls-kartoffelsalat
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Frikadeller:
Snit forårsløgene fint.
Hak hvidløg og krydderurter.
Vend kødet med løg, hvidløg og urter.
Form frikadellerne og steg på panden til de er helt gennemstegte.
Kartoffel-blomkålssalat
Skær de kolde kogt kartofler i mundrette bidder.
Del blomkål i små buketter og læg i en skål. Hæld derefter
kogende vand henover og lad det hvile tildækket i 10 min.
(Hæld derefter vandet fra og lad blomkålene dryppe af).
Bland mayonnaise og creme fraiche med hakket løg, purløg,
sennep, hvidløgspulver og paprika + salt og peber
Vend dressing med de afkølede blomkålsbuketter og
kartoffeltern
Drys kartoffelsalaten med fint hakket purløg.