One pot kyllingegryde med spidskål
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Svits hakket kylling i lidt olie, til det er helt lyst. Rør ofte for at skille det ad.
- Hak hvidløg og forårsløg fint og kom det i gryden.
- Vend det godt med kødet og lad det stege 1-2 minutter.
- Hak eller riv gulerødder og spidskål og tilsæt det til gryderetten.
- Tilsæt også de løse ris sammen med bouillon, engelsk sauce, hvidvinseddike og krydderier efter smag (Her er brugt: paprika, spidskommen og lidt karry).
- Vend det hele godt og lad retten simre i cirka 10 minutter til risene er færdigtilberedte.
- Tilsæt madlavningsfløden og smag til med salt og peber.
- Vend retten godt og lad den hvile ved svag varme et par minutter inden servering.