Lasagne og kålsalat a la 2010
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Løgene snittes fint og brunes i smør. Kødet tilsættes og brunes ligeledes.
Kål og gulerødder snittes og tilsættes sammen med timian, salt, peber, vand og flåede tomater. Lad det koge lidt.
Peberfrugten snittes fint og tilsættes sammen med madlavningsfløde.
Saucen smages til og konsistensen reguleres ved eventuelt at tilsætte mere væske.
Tomaterne skæres i skiver og stilkene fjernes.
I et ildfastfad lægges nu først et lag kødsauce, dernæst lasagnepladser, tomatskiver og stykker af mozzarella.
Drys med lidt salt og gentag derefter forløbet til der ikke er mere sauce tilbage (slut af med et lag sauce).
Fordels revet ost over lasagnen og bag i ovnen ved 190 grader i ca. 40 minutter.
Kål snittes, peberfrugten skæres i tern og hasselnødderne hakkes. Vend ingredienserne til salaten med bærene.
Bland ingredienserne til dressingen og hæld over salaten inden servering.