Majspaneret kylling
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Majsmel, rasp, kruspersille, chili og karry røres sammen med knust noritang, salt og peber.
- Kyllingelårene vendes med det sammenpiskede æg og dernæst i paneringen.
- Steges i en forvarmet ovn til gennemstegt ca. 20 min. ved 195° C. For en flot gylden farve, pensles lårene med olie efter 10 min. i ovnen.
- Majskolberne koges i saltet vand 15 min. og afkøles.
- Majsene skæres af kolben og sauteres med blommerne i olie ca. 2 min. ved middel varme.
- Bouillon, parmesan, timian og hvidløg tilsættes og varmes kort igennem.
- Smag til med salt og peber og server straks med de varme kyllingelår.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.