Mayas Thaisuppe med kylling
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Snit løg, forårsløg, hvidløg, ingefær, gurkemaje og rød chili fint.
- Svits det hele i olie i en stor gryde eller wok ved høj varme.
- Tilsæt karrypasta og krydderier.
- I en anden gryde sætter du vand og bouillon over og bringer det op til kogepunktet.
- Snit gulerødder, peberfrugter og spidskål i passende stykker.
- Kom grøntsagerne op i gryden med løg.
- Skær kyllingen ud i mundrette stykker og svits det på en pande med lidt olie.
- Kom bouillonvandet over i gryden og lad det simre 10 minutter.
- Tilsæt kokosmælk og kylling i suppen
- Tilsæt soya, peber og saft fra citrusfrugterne og lad det simre yderligere 5-10 minutter.
- Smag retten til.
- Rist cashewnødderne på en tør pande
- Server suppen med persille, ristede cashewnødder, snittet forårsløg og evt. ekstra limesaft. Hvis man elsker stærk mad, så er det også lækkert med frisk chili.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.