Pastasalat og kylling a la 1990
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Bland ingredienserne til marinaden.
Kyllingelårene pensles med marinaden og lægges i et ovnfast fad og steg ved 190 grader (varmluft).
Kyllingelårene vendes under stegningen og marinaden fordeles over lårene ad flere omgange. Steg i ca. 45 minutter, til kødsaften er helt klar.
Pasta kogtes efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra de færdigkogte pastaer og skyld med koldt vand og sættes til side.
Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
Bladselleri og salatløg hakkes fint. Gulerødderne rives og icebergsalat skæres i strimler.
Tomater, oliven og syltede hvidløg halveres.
Vend pasta, grøntsager og salat med fetatern og dressing.
Drys pastasalaten med purløg og server med de stegte færdigstegte kyllingeunderlår.