Røget kyllingesalat med porre
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Dup kyllingebrysterne tørre med køkkenrulle.
- Rist røget paprika af på en tør pande, tilsæt olivenolie og brun kyllingerne på begge sider.
- Tilsæt vand halvt op ad kyllingerne og lad kyllingerne simre i vandet i 5 minutter på hver side. Lad kyllingebrysterne hvile i 10 minutter.
- Skyl porrerne, skær dem i skiver og rist dem på en pande i olie i 5 minutter.
- Findel kyllingekødet i mindre stykker og vend det med rygeost, cremefraiche og sennep.
- Vend porreskiverne i kyllingesalaten og smag til med salt og peber og evt. røget paprika.
- Drys med rensede og hakkede radiser og server kyllingesalaten til pitabrød, rugbrød eller i en sandwichbolle.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.