Spicy kyllingelår med bagte søde kartofler og rødkålssalat
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Marinade: Rør ingredienserne til marinaden sammen og del i 2 portioner.
- Kylling: Vend lårene i den ene halvdel og lad dem stå i 30 minutter.
- Grill lårene til de er gennemstegte.
- Kartofler: Skær et snit i skrællen på de søde kartofler og pak dem ind i sølvpapir.
- Grill kartoflerne til de er helt bløde (ca. 40 min).
- Dressing: Pisk limesaft og honning sammen.
- Salat: Snit spidskålen fint, hak koriander og vend det med dressing.
- Hæld resten af marinaden over kyllingelårene når de er færdigstegte og server de bagte kartofler med en skefuld creme fraiche, en håndfuld revet ost, lidt hakket purløg og evt. et drys stødt chili over.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.