Spicy kyllingelår med bagte søde kartofler og rødkålssalat

Spicy kyllingelår med bagte søde kartofler og rødkålssalat

Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Marinade: Rør ingredienserne til marinaden sammen og del i 2 portioner.
  2. Kylling: Vend lårene i den ene halvdel og lad dem stå i 30 minutter.
  3. Grill lårene til de er gennemstegte.
  4. Kartofler: Skær et snit i skrællen på de søde kartofler og pak dem ind i sølvpapir.
  5. Grill kartoflerne til de er helt bløde (ca. 40 min).
  6. Dressing: Pisk limesaft og honning sammen.
  7. Salat: Snit spidskålen fint, hak koriander og vend det med dressing.
  8. Hæld resten af marinaden over kyllingelårene når de er færdigstegte og server de bagte kartofler med en skefuld creme fraiche, en håndfuld revet ost, lidt hakket purløg og evt. et drys stødt chili over.

Færdigstegt og lige til at spise

Vi har stegt kyllingen for dig, så du nu nemt og hurtigt kan få dansk kylling i madpakken, salaten og til den lille lækkersult.

Se opskrifter med stegt kylling

Kylling og klimaet

Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.

Læs mere om 'Kylling og klimaet'

Vores hjertesager

Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.

Læs mere

Bæredygtighed & Ansvar

Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.

Læs mere om vores CSR-strategi

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere