Sprød kylling med græskarmos
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Dup kyllingeskindet tørt med køkkenrulle.
- Halver 3 hvidløgsfed, gnid kyllingeskindet med hvidløg og pensl med olivenolie og hakket timian.
- Halver græskarret og fjern kernerne med en ske.
- Skræl græskar og pastinakker og skær dem i tern.
- Pil og hak 3 fed hvidløg og vend dem i olie i en gryde. Tilsæt pastinak- og græskartern og rist dem af i olien.
- Dæk med vand og kog dem møre i ca. 15-20 minutter.
- Hæld vandet fra og mos grøntsagerne med et piskeris og smag til med smør, revet parmesan, salt og peber.
- Steg brystfiléterne på panden i lidt olie i ca. 9 minutter på hver side. Start med skindsiden, så det bliver sprødt.
- Serveres evt. med en grøn salat og drys med feta og ristede mandler.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.