Nemme og hurtige kyllingetacos med mild salsa
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Opskrift på kyllingetacos:
- Svits den hakkede kylling i lidt olie det det ikke længere er lyserødt.
- Tilsæt spidskommen, hvidløgspulver og vand. Lad kødet simre et par minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Lun tortilas efter anvisning på emballagen.
Tilbehør til mexicanske tacos:
- Skær løg og rød peber i små tern eller strimler.
- Dræn væsken fra majsene.
- Skær avokado i tynde både og halver dem.
- (Valgfrit) Skær chili i små skiver.
- (Valgfrit) Skær lime i både som kan presses over tortilla ved servering.
- (Valgfrit) Hak persille eller koriander fint.
Opskrift på mild salsa:
- Hak løgene og persillen fint.
- Skær tomaterne til små tern.
- Pred hvidløgsfedet.
- Vend alle ingredienserne og drys med lidt salt.
- Lad salsaen trække lidt inden servering, så smagen af hvidløg blandes med saften fra tometerne.
Serveringsforslag til dine tacos:
- Anret kødfyld og tilbehør i skåle så alle kan vælge det de ønsker, og sammensætte deres tacos som de hver især foretrækker dem.
Tips:
- Tilføj evt. syltede rødløg for et syrligt twist.
- Tacofyldet kan evt. suppleres med ris, som giver lidt mere fylde til retten.
- Prøv at servere alt tilbehøret i farverige skåle, for at give måltidet endnu et mexicansk inspireret udtryk.
- Hvedetortillas kan erstattes af fuldkorns- eller majstortillas, som også tilføjer en dejlig tekstur og smag til tacos.