Tarteletter med grøn kyllingefrikassé
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Pensl formene med lidt olie og skær butterdej ud i kvadrater på 12-14 cm og læg butterdejen i de smurte forme.
- For formene med bagepapir og fyld bagenødderne i. Dette forhindrer, at butterdejen hæver op.
- Bag tarteletterne ved 190° C i 20 min.
- Tag dem ud af ovnen og løft forsigtigt de varme bagenødder op med bagepapiret.
- Stil formene ind i ovnen igen og bag yderligere 3-4 min.
- Smelt smøret i en gryde og rør melet i. Tilsæt gradvist kyllingefond og mælk, og kog op med sennep og forårsløg under omrøring.
- Tilsæt efter 3 min. kyllingekød, skåret i mundrette stykker og hakkede urter. Smag til med salt og peber.
- Hæld den varme kyllingefrikassé i tarteletterne og server straks.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.