Tarteletter med kylling og asparges
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Steg kyllingeinderfileterne på panden i lidt smør i 6 minutter med hakket skalotteløg.
- Findel kyllingestykkerne med to gafler eller hænderne.
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt melet.
- Tilsæt kyllingebouillon, smørstegt skalotteløg og mælk og kog det op under omrøring, så melet udjævnes.
- Bræk det nederste af de grønne asparges og snit dem groft.
- Rens forårsløgene og skær dem i skiver.
- Kom kylling, asparges, forårsløg og halvdelen af ærterne i saucen. Smag retten til med salt, peber og revet muskatnød.
- Varm tarteletterne i ovnen i et par minutter.
- Fordel kyllingefyldet i de varme tarteletter.
- Pynt med brøndkarse og ærter og drys med kværnet karry.
- Tip: Du kan anvende en rest kogt kyllingekød i stedet for inderfileter.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.