Hele lår med rygben, frost
Ingredienser: Hele kyllingelår med rygben. Klasse A. Isglaseret.
Løsfrosne. Den angivne nettovægt er ekskl. glasering.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 725 kJ / 173 Kcal |
Fedt | 11 g |
- heraf mættet fedt | 3,4 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,19 g |
Tilberedning
Ovn: Steg de frosne lår i en forvarmet ovn cirka 60 minutter ved 200°C (varmluftsovn 180°C). Optøede: cirka 45 minutter.
Grill: Steges på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
OPBEVARING OG HOLDBARHED:
Ved -18° C eller koldere: Se ”Bedst før”. Ved +5° C: Ca. 24 timer efter optøning. Må ikke nedfryses igen efter optøning. Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.