Lårmix, køl
Ingredienser: Ferske kyllingeunderlår og -overlår med rygben. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 807 kJ / 194 Kcal |
Fedt | 14 g |
- heraf mættet fedt | 3,3 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 17 g |
Salt | 0,16 g |
Tilberedning
Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i 50 min (varmluftsovn 180°C).
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.