Kyllingelever, frost
Ingredienser: Kyllingelever
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 487 kJ / 116 Kcal |
Fedt | 4,2 g |
- heraf mættet fedt | 1,2 g |
Kulhydrater | 5 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,17 g |
Serveringsforslag
Kycklingelever er godt i paté, stuvninger og i salat.
Tilberedning
Stegepande: Dup den optøede lever tør med køkkenrulle. Varm smør på en pande og lad det bruse af. Steg kyllingeleveren i cirka 10 minutter ved svag varme, indtil de er gyldne og gennemstegte.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min. 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18° C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5° C: Ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.