Tandoori kyllingestrimler, køl
Brystfiletstrimler i tandoorimarinade, tilsat vand
Ingredienser: Kyllingebryst i strimler 83%, vand 11%, krydderier 2% (ingefær, paprika, chili, spidskommen, hvidløg, peber, muskatnød, koriander, kanel, nelliker, kardemomme),
salt, dextrose (majs), maltodextrin, antioxidanter (E331, E301), konserveringsmiddel(E262), krydderiekstrakt (paprika).
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 428 kJ / 102 Kcal |
Fedt | 1,9 g |
- heraf mættet fedt | 0,5 g |
Kulhydrater | 2,3 g |
- heraf sukkerarter | 1,5 g |
Protein | 19 g |
Salt | 1,5 g |
Tilberedning
- Svits kyllingestrimlerne på stegepanden eller i en gryde.
- Tilsæt 3-4 dl. fløde eller creme fraiche og lad retten simre i 10 minutter.
- Server eventuelt med ris, naanbrød og masser af dampede grøntsager.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.