Tikka Masala kyllingestrimler, køl
Brystfiletstrimler i tikka masala marinade
Ingredienser: Kyllingebryst i strimler (83%), vand (11%), salt, krydderier (spidskommen, ingefær, nelliker, kardemomme, chili, koriander, kanel, paprika, gurkemeje, peber), tomatpulver, sukker, maltodextrin, løg, antioxidanter (E331, E301), krydderi (hvidløgspulver), konserveringsmiddel (E262), krydderurt (persille).
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: |
---|
Tilberedning
- Svits kyllingestrimlerne på stegepande eller i en gryde.
- Tilsæt 3-4 dl. fløde eller creme fraiche.
- Lad retten simre i 8-10 minutter.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C. God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.