Underlår, frost
Kyllingeunderlår. Løsfrosne.
Ingredienser: Kyllingeunderlår. Klasse A. Isglaseret.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 647 kJ / 155 Kcal |
Fedt | 8,9 g |
- heraf mættet fedt | 2,5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,19 g |
Tilberedning
TILBEREDNING:
OVN: Steg de frosne underlår i en forvarmet ovn cirka 55 minutter ved 200°C (varmluft 180°C). Optøede: cirka 40 minutter.
GRILL: Steges på begge sider til de er gennemstegte og kødsaften er helt klar.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar og temperaturen i midten
af kødet er min. 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18° C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5° C: Ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.