Brystfilet med 9% lage, køl
Kyllingebrystfilet tilsat vand.
Ingredienser: Kyllingebrystfilet 90%, vand 9%, salt, maltodextrin, antioxidanter (E331, E301), surhedsregulerende middel (E262).
Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark.
ROSE Kyllingebrystfilet med tilsat vand, fås i flere forskellige pakkestørrelser.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 407 kJ / 96 Kcal |
Fedt | 1,7 g |
- heraf mættet fedt | 0,5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 20 g |
Salt | 0,73 g |
Serveringsforslag
Skær en lomme i fileten og fyld den med spinat og mozzarellaost. luk evt. lommen med en kødnål. Drys med oregano, hvidløgspulver, timian og urtesalt. Brun på begge sider i lidt smør eller olie og steg færdig ved middel varme. Server den færdigstegte filet med bagte kartoffelbåde og smeltet smør.
Tilberedning
Stegepande: Brun på begge sider og steg færdig ved middel varme i cirka 9 minutter på hver side.
Ovn: Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i cirka 25 minutter (varmluftsovn 180°C).
Grill: Steg fileterne på begge sider, ved indirekte varme indtil kødsaften er helt klar.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer.
Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden af emballagen.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.
Produktets genanvendelse
Fjern folie og etiket fra bakken og sorter denne som plast.