Stegt BBQ inderfilet
Stegt inderfilet kan spises direkte fra pakken eller indgå i både kolde og varme retter.
Lun panini: Del et flute i to og smør både top og bund med mayonnaise. Fordel derefter frisk spinat, skiver af mozzarella, tomat, stegt bacon og bbq inderfilet på brødet.
Lun paninien i en sandwichmaskine og server straks.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 430 kJ / 102 Kcal |
Fedt | 0,9 g |
- heraf mættet fedt | 0,2 g |
Kulhydrater | 2,0 g |
- heraf sukkerarter | 1,2 g |
Protein | 21 g |
Salt | 1,9 g |
Ingredienser
Ingredienser: Kyllingeinderfilet 95%, salt, krydderier (paprika, spidskommen, kommen, peber), glukosesirup (majs), løg, dextrose, stabilisatorer (E450, E451), hvidløg, krydderurt (oregano), gærekstrakt, løgaroma. Kyllingeben kan forekomme.
Kyllingen er opdrættet, slagtet, tilberedt og pakket i Danmark.