Hel kylling, køl
Fersk hel kylling uden indmad. Klasse A.
Hel kylling fås fra 1200g - 1800g.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 635 kJ / 152 Kcal |
Fedt | 8,7 g |
- heraf mættet fedt | 2,5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,21 g |
Tilberedning
Ovn: Krydr kyllingen med dit favoritkrydderi og steg, i en forvarmet ovn i cirka 60 minutter til den er gennemstegt (varmluftsovn 180°C).
Gryde: Gnid kyllingen med salt og peber og brun den godt på alle sider. Tilsæt 1,5 dl bouillon og læg kyllingen på siden. Lad den simre i 35 minutter og vend. Steg færdig i cirka 35 minutter.
Grill: Krydr med dit yndlingskrydderi og steg ved indirekte varme indtil kødsaften er helt klar.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.