Kyllingeburger, frost
Burgerbøffer af 100% kyllingelårfilet. Dypfrossen. Løsfrosne.
Ingredienser: Hakkede udbenede kyllingeoverlår.
Kyllingeben kan forekomme.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 829 kJ / 199 Kcal |
Fedt | 15 g |
- heraf mættet fedt | 6,1 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 17 g |
Salt | 0,20 g |
Tilberedning
Tilberedes direkte fra frost.
Pande: Brun de frosne burgere på begge sider ved høj varme og steg færdig ved middelvarme i cirka 6 min. på hver side.
Ovn: Cirka 20 min. ved 200°C (180°C varmluft).
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før” på label.
Ved +5°C: Ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.