Minutfilet af 100% brystfilet, køl
Minutfilet af 100% brystfilet.
Ingredienser: Kyllingebrystfilet. Fersk.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Produktet fås i flere pakkestørrelser.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 444 kJ / 105 Kcal |
Fedt | 1,9 g |
- heraf mættet fedt | 0,5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0,11 g |
Serveringsforslag
Brun minutfileten på begge sider i lidt smør eller olie. Når den er næsten færdig, kan den drysses med krydderi eller tilsættes marinade. Steg fileten færdig og server f.eks. med råstegte kartofler og salat.
Tilberedning
Stegepande: Brun på begge sider og steg færdig ved middelvarme i 4-5 minutter på hver side.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Ved max +5°C, uåbnet: Se dato på forsiden.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.