Ovnklare under/overlår, frost
Ingredienser: Delte kyllingelår med rygben (87%), vand (12%), salt, dextrose, aroma (boulillon), antioxidant (E301), glukosesirup.
Bakken indeholder en blanding af over- og underlår, hvor antallet kan variere.
Oprindelse: Danmark.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 635 kJ / 152 Kcal |
Fedt | 9,8 g |
- heraf mættet fedt | 3,0 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 16 g |
Salt | 1,2 g |
Tilberedning
Plastfolie og låg fjernes fra bakken inden tilberedning.
Lårene steges i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluftsovn 180°C) i cirka 65 minutter (optøet: cirka 50 minutter).
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Opbevaring og holdbarhed
Ved max -18°C eller koldere: Se datomærkning.
Ved +5°C: cirka 1 døgn.
Må ikke genfryses efter optøning.