Brystfilet i tern, køl
Kyllinge tern af 100% brystfilet.
Ingredienser: Kyllingebrystfilet skåret i tern. Fersk.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Produktet fås i flere forskellige pakkestørrelser.
Vægt pr. enhed: | |
---|---|
Varenummer: | . |
Produktstregkode: |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 444 kJ / 105 Kcal |
Fedt | 1,9 g |
- heraf mættet fedt | 0,5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0,11 g |
Serveringsforslag
Sæt kyllingetern på spyd og brun dem på alle sider i lidt
olie. Når de er næsten færdige tilsættes teriyaki sauce. Steg spydene færdige og server, når saucen klistrer godt til kyllingen. Spydene er lækre til stegte ris og salat.
Tilberedning
Stegepande: Brun på begge sider og steg færdig ved middelvarme i 4-6 minutter. Vend ofte.
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er min 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.